SPECIAAL AANBOD: doe nu mee aan de 30 dagen tuin challenge voor slechts €49

Als dit niet het goeie moment is om je tuin een nieuwe start te geven, wanneer dan wel?
de

30 DAGEN TUIN CHALLENGE

Maak je tuin helemaal klaar voor de lente!

15 leuke en haalbare stappen die je véél dichter brengen naar je droomtuin. 
 

deze mini cursus : nu slechts €49

 

Krijg meteen toegang!

Waarom deze CHALLENGE zo waardevol is:

 

De echte reden waarom het zo moeilijk is voor jou

om je tuin tot je droomplek om te vormen

Je ziet veel mooie beelden van tuinen waar je alleen maar van kan dromen: in magazines, op internet, op Pinterest, ...

Als je kijkt naar je eigen tuin, voel je echter wat frustratie en ontgoocheling omdat het je maar niet lukt om van die plek jouw droomtuin te maken.

Het ontbreekt je aan tijd en aan energie om beweging te krijgen in je tuin. Je weet niet goed waar je best begint en het lijkt soms een onbegonnen werk.

De grootste vraag is:

Wat zijn de nodige stappen om dit jaar eindelijk eens ten volle te genieten van je tuin?

 

Welke vragen of twijfels komen bij jou naar boven?

 • Wat zijn de logische stappen?
 • Waar begin ik best?
 • Is het haalbaar voor mij?
 • Zijn er wel mogelijkheden voor mijn tuin?

Ik help je zo graag verder zodat jij meer kan genieten van jouw tuin dit jaar (en de volgende).

 

Daarom maakte ik voor jou...

de

30 DAGEN TUIN CHALLENGE

Waarom deze mini cursus?

 • In kleine en behapbare stappen maak je je tuin klaar voor de lente.
 • Deze online cursus is een opstart cursus om in beweging te komen.
 • Het zijn logische zaken die in dit seizoen in de tuin moeten gebeuren maar ook originele elementen waar je waarschijnlijk nog niet aan gedacht hebt en die je veel plezier gaan geven.

 

Wat zit er in deze mini cursus?

 • Startend vanuit het helder krijgen van alles wat je wil voor je tuin: dat is de basis waaruit we vertrekken. Je krijgt veel helderheid over waar je naartoe wil met je tuin.
 • Je creëert een vision board voor je tuin (of de plek die je wil aanpakken) op een leuke manier.
 • Ik geef  je 15 haalbare stappen  die je een mooie mooie start verzekeren van het nieuwe tuinseizoen.
 • Na 30 dagen heb je veel klusjes gedaan op een leuke manier.   

 

Dit mag je verwachten van deze mini cursus:

 • Een voldaan gevoel en een glimlach op je gezicht als je naar je tuin kijkt.
 • Enthousiasme om nog meer aan te pakken in je tuin.
 • Sprankels plezier tijdens elke stap van de challenge die je zet.
 • Je krijgt terug goesting van je tuin.
 • Je tuin zet je weer in vuur en vlam!

 

Praktisch: 

 • Alles handig bij elkaar op een professioneel leerplatform.
 • 6 maanden 24/7 toegang tot alle informatie.
 • Samen is het leuker: je kan onder elke stap je vragen stellen of je ervaring delen als je dat wil.
 • Je doet het op je eigen tempo.
 • Het is geen achteroverleun-cursus maar wel een actieve doe-cursus, maar dan wel op een aangename manier! Je zal dus oefeningen krijgen die kleine of grotere actie vragen. 
 • Het is allemaal behapbaar en haalbaar voor iedereen!
 • Je ontvangt begeleidende mails bij de verschillende stappen die je in beweging houden.
 • Meteen na de inschrijving kan je van start gaan.

de

30 DAGEN TUIN CHALLENGE

nu slechts

€49

incl btw

 • 30 dagen begeleiding met mails
 • 6 maanden toegang tot alle videolessen
 • makkelijk toegang op een professioneel leerplatform
 • downloadbare pdf's
 • je weet helder waar je naartoe wil met je tuin
 • jouw tuin klaar voor volop te genieten!
Natuurlijk doe ik mee!

De challenge is heel motiverend en maakt me enthousiast over onze tuin.

"De challenge is heel motiverend en maakt me enthousiast over onze tuin. Het is opgevat als een mini cursus, waarbij een drietal modules per week worden aangeboden. Inhoudelijk is er een logische opbouw. De onderwerpen zijn heel breed en divers, zoals waarnemen, bodemanalyse, gebruik van het compostvat,  klimaattuin, plantentips en opbouw van onze eigen bloemenkalender. Je kan er zoveel of zo weinig tijd in steken als je wil. Vaak biedt Sofie extra materiaal aan waarmee je in de diepte kan gaan, zoals bijlages, tutorials, extra lezingen.  De layout en presentatie is erg professioneel en zeer toegankelijk. De stijl van Sofie is vriendelijk en menselijk, vanuit de inkijk in haar eigen tuin. Deze motiverende aanpak gaat gepaard met heel wat professionaliteit en know how. Ze zet je aan het werk en je hebt het gevoel dat je het zelf gedaan hebt. Top!"  Lieve

Het is een aanrader voor wie in beweging wil komen, maar een beetje in de startblokken blijft hangen.

"Bij de start nodigt Sofie uit om stil te staan bij wat we fijn vinden in onze huidige tuin. Ook mijn gezinsleden deden hier met plezier aan mee, wat verbondenheid creëerde rond 'onze tuin'. Deze aanpak gaf mij veel goesting om onze tuin met een positieve blik te bekijken en bewust te genieten van wat er nu aanwezig is. 
De challenge is een aanrader voor wie in beweging wil komen, maar een beetje in de startblokken blijft hangen."  Leen

Voor mij heeft het vooral bijgebracht om anders naar mijn tuin te kijken en daardoor weer energie te krijgen bij het werken in de tuin.

"We vonden de 30 dagen tuin challenge heel tof . Niet teveel info in ene keer en haalbaar om uit te voeren.
Voor mij heeft het vooral bijgebracht om anders naar mijn tuin te kijken en daardoor weer energie te krijgen bij het werken in de tuin.
Ook de stappen werkten heel goed bij mij! Een echte aanrader. Heel tof gemaakt! We kijken al uit naar de volgende Challenge!"  Sandy

 

De lente komt eraan:

Als je je tuin nu niet aanpakt, dan mis je weer een seizoen.

En blijf je zitten met dat vervelend gevoel.

De enige die hieraan iets aan kan veranderen, dat ben JIJ!

Je hoeft geen specialist te zijn, maar gewoon mee het pad te volgen dat we zullen gaan komende 30 dagen. Ik geef je vanuit mijn expertise een aantal gerichte suggesties wat je kan doen, stap voor stap, en met vertrouwen in dat proces, ga je na een maand verbaasd zijn waar je al bent aangekomen in je tuin!

Niemand beter dan jou is de meest geschikte persoon om deze stappen te redigeren en aan te pakken. JIJ bent de meest geschikte persoon om jouw tuin aan te pakken. En iedereen kan dit, ook jij!

Ik heb al heel veel mensen op weg geholpen om zelf hun tuin onder handen te nemen en mét succes. Het geeft zo veel voldoening als je zelf de touwtjes in handen houdt.

En ik wil jou daar graag bij helpen!

De garantie:

Wanneer je deze challenge echt aangaat, kan ik je zeggen dat je na afloop van de 30 dagen met een voldaan en tevreden gevoel zal kijken naar je tuin!

Ik weet natuurlijk niet precies hoe groot of klein je tuin is, hoe die er nu uit ziet en waar je nu staat met je tuin, of die vol rommel ligt of net helemaal kaal en leeg  is... en dat maakt voor deze mini cursus ook niets uit!

JIJ en JE TUIN gaan grootse stappen vooruit zetten!  Jij zal dat met een blij gevoel bewonderen! Je kan alles pdf's voor altijd houden en je hebt 6 maanden toegang tot alle lesinhoud. Ik stuur je tijdens de 30 dagen begeleidende mails om je te helpen en ondersteunen bij de stappen die je kan zetten in je tuin. Alles bij elkaar geeft je dat alle mogelijkheden om àlles uit deze challenge te kunnen halen.

You gonna make it happen! 

 

Waarom ik voor deze cursus zo'n lage prijs vraag:

Sinds ik meer dan 14 jaar geleden startte met het ontwerpen van tuinen, heb ik al honderden klanten blij gemaakt met hun tuinen mooier te maken zodat ze er volop van kunnen genieten.

Ik zie nochtans nog héél veel mensen 'struggelen' met hun tuin, als een zoveelste taak die op hun bord komt naast hun dagelijkse werk. En ik heb niet de tijd om voor iedereen een tuinontwerp te maken, want dan kan ik zelf niet meer genieten van mijn eigen tuin! :-) Daar wilde ik graag een oplossing voor. Ik wil graag zoveel mogelijk mooie tuinen creëren en vooral: zoveel mogelijk mensen laten genieten van hun tuin. Want dat is echt mijn missie:  zoveel mogelijk mensen (en hopelijk ook jij) laten genieten van hun tuin. Door hun zelf over hun tuin te laten nadenken want - WOW - dat levert echt prachtige resultaten op!  

In het Online Atelier Tuinontwerp, waar mensen stap-voor-stap en onder mijn begeleiding hun eigen tuin gaan ontwerpen, worden echt pareltjes van tuinontwerpen afgeleverd. Bovendien is de voldoening die je krijgt van het zélf te doen zo onbetaalbaar groot!

Ik maak het daarom ook in deze laagdrempelige challenge heel makkelijk voor jou om je tuin klaar te maken voor het komende seizoen. Ik geef je makkelijke behapbare stappen in deze instapcursus. Misschien heb je erna wel zin om een echt plan te maken voor je tuin... maar dat zien we dan wel weer. Laat ons starten met de eerste stap. 

Regelmatig krijg je komende maand een nieuwe videoles met uitleg en een dowloadbare pdf die je handig kan uitprinten en invullen. Op korte tijd heb je zo alle handvaten om écht in je tuin aan het werk te gaan en om je tuin die UPGRADE te geven die hij maar ook jij verdient.  Je zal er zoveel deugd van hebben!

Dus, waarom nu?

Het is NU het ideale moment om met je tuin aan de slag te gaan. Dan kan je komende zomer volop genieten van de CHALLENGE die jij nu aangaat. 30 dagen is makkelijk vol te houden. We doen het samen en in kleine stappen. Jij doet het op jouw tempo en maakt het zo groot of zo klein als jij wil.

Ik wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van hun tuin komende zomer en ook in alle seizoenen. Deze cursus is daarvoor de perfecte eerste stap om te starten!

Denk even na hoeveel plezier je zal hebben als je je tuin klaar gemaakt hebt om van te genieten!

Als je mijn hulp hierbij wil kost het je momenteel slechts €49.

Ik denk dat jouw zomer lang genieten wel meer waard is dan dit bedrag!

Ik hoop het alvast!

Dus als je klaar bent om je tuin een boost te geven komende 30 dagen, schrijf je dan meteen in!

Maak een mooie tuin haalbaar met deze leuke challenge!

 

Kijk, élke tuin is het waard om omgetoverd te worden tot een prachtplek om zoveel mogelijk van te genieten. Jouw tuin is jouw plek om tot rust te komen, om te herbronnen, om je batterijen terug op te laden en om vandaaruit je eigen missie in de wereld te zetten. Daarom verdient jouw tuin, hoe klein of hoe groot ook, jouw aandacht.

Eigenlijk is het omgekeerd: jij verdient een mooie tuin!

Een aangename tuin geeft je zoveel terug: energie, plezier en ook een ruimte om gezellig samen te zijn. Je tuin is een onbetaalbare bron van plezier! Het is gratis aardende therapie, het is beweging in de buitenlucht, maar het is zo veel meer dan dat! Ook zonder groene vingers krijg je van een mooie tuin de intense voldoening die je nooit had verwacht.

Mensen die blijven vastzitten in hun rommelige tuin of anderen in hun niet-levende tuin en voelen zich vaak gefrustreerd. Ze missen zo veel plezier in hun leven. Want tuinen zijn een dagelijkse bron van teleurstelling. Er zit geen beweging meer in. Met enkele kleine haalbare stappen zouden ze nochtans mijlenver vooruit zijn op vlak van genieten.

Hierbij wil ik jou helpen. Doe mee aan deze 30 dagen challenge en (je kijk op) je tuin is voorgoed veranderd op een positieve manier.

de

30 DAGEN TUIN CHALLENGE

nu slechts

€49

incl btw

 • 30 dagen begeleiding met mails
 • 6 maanden toegang tot alle videolessen
 • makkelijk toegang op een professioneel leerplatform
 • downloadbare pdf's
 • je weet helder waar je naartoe wil met je tuin
 • jouw tuin klaar voor volop te genieten!
Natuurlijk doe ik mee!

Copyright © 2022 Tuinen in Beweging

Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring  I  Disclaimer  I  Algemene voorwaarden